5,00 Korting!


Ga ook eens terug in de tijd. Tijdens Dordt in Stoom kun je heerlijk genieten van alles wat werkt op stoom. Van stoomtrein, (historische) bussen, toegang tot de Modelbouwshow, de bezichtiging van diverse schepen en (stoom-) rondvaarten. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu entree tickets bestellen met wel 28% korting van 18,00 voor slechts 13,00.

Klik ook hier om je entree vouchers voor Dordt in Stoom 2022 te bestellen.

Dordt in Stoom

Dordt in stoom:

Het evenement Dordt in Stoom neemt je als bezoeker mee terug in de tijd. Een dagkaart geeft toegang tot alle vervoermiddelen van de manifestatie. Inbegrepen zijn de stoomtrein, (historische) bussen, toegang tot de Modelbouwshow, de bezichtiging van diverse schepen en (stoom-) rondvaarten. Om alles te kunnen zien, heb je tenminste zeker drie uur nodig. Daarnaast zorgen kun je ontspannen een terrasje pakken op één van de vele terrassen en is er live muziek. Eén en al bruisende gezelligheid. En daar wil je absoluut bij zijn!

Dordt in Stoom

Wat kun je verwachten tijdens Dordt in Stoom:

Tijdens de 19e editie van dit prachtige festival kun je onder andere een rondreis van wel 25 kilometer maken in historische vervoermiddelen. Verder kun je diverse stoomboten, stoomwalsen, stoomlocomobielen en stoombrandspuiten bewonderen. Het evenement wordt in het centrum van Dodrecht georganiseerd. Een leuk weetje in relatie tot dit evenement is dat het beeld op deze plek in vroegere tijden werd bepaald door markante stoomslepers. Overigens is dit stoomfestival het grootste stoom evenement van heel Europa!

NB: De voucher kun je inwisselen bij de kassa van het festival op het Stationsplein. Als je dat doet, krijg je er gelijk een programmaboekje bij.

Klik ook hier om je entree vouchers voor Dordt in Stoom 2022 te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Mijn Motoraccessoires Winkel en Australisch BBQen met de Auspit.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 20 t/m zo 22 mei 2022

Prijs

Van 18,00 voor slechts 13,00

Locatie

Stationsplein
3311 JV Dordrecht
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com