Sushi Festival JOY is een rondreizend walhalla waar je kunt genieten van overheerlijke sushi!

Een weekend lang tovert Sushi Festival JOY het prachtige Westbroekpark van Den Haag om tot een bruisend openluchtrestaurant met een Asian twist. Bij het ruime aanbod kraakverse sushi kun je je chopsticks kunsten vertonen. Daarnaast kun je bij Festival JOY ook kennis maken met de lekkerste yakitori, tempura, zeewier bites, Japanse poffertjes en vele andere lekkernijen geserveerd op kleurrijk gedecoreerde bordjes en in sissende stoommandjes.

Al deze smaakvolle streetfood kan worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar. Alle zintuigen worden geprikkeld in het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

Festival JOY biedt meer dan alleen een nieuwe smaaksensatie of een herinnering aan je favoriete vakantie-snack, ook de activiteiten dragen bij aan een uitgelaten sfeer; boek een kamer in het karaoke hotel, daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak.
Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

Festival JOY kenmerkt zich door een typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een verrassende ontdekkingsreis en waan je een weekend lang in New Tokio.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenFamilieGroepen
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

Openingstijden

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 - 22.00 uur

Prijs

Gratis

Locatie

Westbroekpark
2587BK Den Haag






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com