3,00 Korting!


Maak ook eens een unieke excursie door één van de grootste havens ter wereld, een rondvaart door de haven van Rotterdam. Kijk maar eens rond en bekijk met eigen ogen maar eens wat daar allemaal zo al aan bedrijvigheid plaatsvind. Vouchers kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen voor een prijs vanaf 12,00.

Klik ook hier om je vouchers voor de 2 uur durende rondvaart door de Rotterdamse haven te bestellen.

De Erasmusbrug die je kunt zoen tijdens een rondvaart haven Rotterdam

Rondvaart Haven van Rotterdam:

Monster aan op het nostalgische schip “Nehalennia” en bekijk de drukte en bedrijvigheid in en rond één van de grootste havens ter wereld. En tevens  de grootste van Europa, namelijk die van Rotterdam. Onvoorstelbaar grote, hoge en brede schepen, die van overal rond de wereld gekomen zijn, drukte op de scheepswerven die je passeert, containers met een enorme verscheidenheid aan artikelen, die van en op schepen worden geladen, taxi- en loodsboten die kris kras door deze drukte zigzaggen en kranen die heen en weer en op en neer gaan. Je komt ogen en oren te kort.

Rondvaart door haven van Rotterdam

Deze unieke kijk op de havenaktiviteiten duurt circa 2 uur. Deze rondvaart door de haven van Rotterdam bietd je de mogelijkheid om vanaf het water niet alleen de haven bekijken, maar ook bijvoorbeeld ook andere interessante bezienswaardigheden zoals de S.S. Rotterdam, het beroemde schip wat inmiddels tot een bijzonder hotel is omgebouwd. Ook kun je vanaf het water prachtig de schitterende skyline van de stad Rotterdam bewonderen. Diverse wereldberoemde architecten hebben hun artistieke en bijzondere stempel op de skyline van Rotterdam gedrukt. Niet alleen de gebouwen zijn architectonische hoogstandjes, ook de bruggen die je passeert en waar je onder doorvaart zoals de Erasmusbrug zijn een lust voor het oog!

Toegankelijkheid:

De haven rondvaart Rotterdam is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgangers. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Audiogids Rondvaart Haven van Rotterdam:

Een audiogids verteld je alles over de bezienswaardigheden die je onderweg passeert. De audiogids is beschikbaar in de Nederlands, Engelse, en Duitse taal.

Parkeren:

Je kunt je auto parkeren in betaalde openbare parkeergarage aan de Boompjes.

Stedentrip:

Deze haven rondvaart is uitstekend te combineren met een stedentrip of sightseeing dag Rotterdam.

Klik ook hier om je vouchers voor de 2 uur durende rondvaart door de Rotterdamse haven te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in een bezoek aan de Euromast in Rotterdam, onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot vanuit Rotterdam en Jeugd Vakantieland in Rotterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

za 27 juni t/m do 31 december 2020

Prijs

vanaf 12,00
Vanaf 12,00

Locatie

Rotterdam Rondvaart
Boompjeskade 123
3011 XE Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com