Pure Canadese luxe! Heerlijk en uniek verblijf omringd door de natuurlijke schoonheid van Jasper National Park. Het hotel ademt één en al sfeer uit en is gebouwd als een resort met houten chalets en luxe blokhutten die verbonden zijn via schilderachtige paadjes. Geniet in luxe van een ultieme skivakantie!
Wintersport Jasper
Ongerepte natuur met prachtige bossen, hemelhoge bergen en wilde rivieren richten het Jasper National Park in als een dynamische en indrukwekkende bestemming. Het Jasper National Park is een van de mooiste natuurparken van Canada en ligt in het westen van Alberta.
Het skigebied Marmot Basin, gelegen in het Jasper National Park, is een echte aanrader voor avontuurlijke wintersportliefhebbers. Bewonder tijdens de afdaling de schoonheid van de Rocky Mountains en de rustgevende natuur. Ontdek de rust, ruimte en prachtig besneeuwde pistes van dit bijzondere Canadese gebied. Een unieke ervaring waarbij er geen sprake is van wachttijden bij de liften, zodra je beneden bent staat er niks in de weg om weer direct de berg op te gaan!
Het levendige wintersport dorp Jasper ligt in het hart van het Jasper National Park en is de ideale uitvalsbasis voor je avontuurlijke ontdekkingstocht door winters Canada. Het authentieke dorp heeft een charmante uitstraling en kent diverse winkels en restaurants. Rust na een actieve dag uit in het prachtige en luxe Fairmont Park Lodge hotel. Verblijf in een van de houten chalets of luxe blokhutten en geniet van de rustige omgeving tijdens je wintersport Jasper.
Impressie:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

Prijs

€ 2.229,00

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com