De Lobstick Lodge heeft een rustige locatie op loopafstand van het centrum. Lobstick Lodge biedt heerlijke mogelijkheden om na het skiën te genieten van het binnenzwembad, de binnen hottub of één van de drie buiten-jacuzzi’s.
Wintersport Jasper
Een van de mooiste natuurparken van Canada is het Jasper National Park, gelegen in het westen van Alberta en onderdeel van de Rocky Mountains. Door de droge poedersneeuw en prachtige, rustige omgeving is Jasper een echte aanrader voor avontuurlijke wintersportliefhebbers.
Ontdek het skigebied Marmot Basin, omgeven door de schitterende natuur van Jasper National Park, en bewonder tijdens iedere afdaling de schoonheid van de Rocky Mountains. Geniet zorgeloos van je wintersport Jasper door de ongekende sneeuwkwaliteit, de ontspannen en avontuurlijke afdalingen waarbij geen sprake is van wachttijden bij de liften!
Laat je hartelijk ontvangen in de Lobstick Lodge in de Canadese Rockies en ontdek het charmante wintersportdorp Jasper. Het dorp is het perfecte startpunt voor je avontuurlijke wintersport in Canada, maak hier kennis met de combinatie van kleinschaligheid, rust en ruimte. Ontdek de fijnste poedersneeuw van de Rockies en geniet van je wintersport Jasper!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

Prijs

€ 1.379,00

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com