Dit luxe viersterrenhotel is gebouwd in de typisch Canadese stijl en ligt op loopafstand van het centrum. Kom na een intensieve dag skiën tot rust in de jacuzzi, het eucalyptus stoombad of laat je verwennen in de wellness spa van het Forest Park hotel.
Wintersport Jasper
Een wintersport Jasper betekent een wintersport vol rust, ruimte en prachtig besneeuwde pistes vol met poedersneeuw. Maak kennis met de hoge bossen, witte bergen en wilde rivieren van het Jasper National Park.
Het Jasper National Park is een van de mooiste natuurparken van Canada en het skigebied Marmot Basin is hierdoor ook een geliefde bestemming onder de wintersport- en natuurliefhebbers. Geniet tijdens iedere afdaling van het adembenemende uitzicht over de Rocky Mountains en de rustige omgeving.
Verblijf in het levendige wintersport dorp Jasper en maak kennis met de charmante uitstraling, de gastvrije bevolking en de ongerepte natuur. Wandel vanaf het Sawridge Inn hotel naar diverse winkels en restaurants. Op zoek naar meer avontuur? Ga mee op een avontuurlijke ijsklimtocht, spannende huskysafari of wandel door de bevroren Maligne Canyon. Ontdek de ongekende combinatie van rust, ruimte en poedersneeuw tijdens je wintersport Canada!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

Prijs

€ 1.459,00

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com