Heb jij ook last van een winterdip? Of zit je dit jaar thuis te werken op een bureaustoel en zou je wel eens lekker gemasseerd willen worden? Dan ben je bij RGA-Therapy aan het juiste adres! De massagesalon is gelegen aan de Coolsestraat midden in het centrum van Rotterdam. Je zou een bezoekje aan deze massagesalon gemakkelijk kunnen combineren wanneer je in de stad verblijft, maar de salon is natuurlijk ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. 

Eigenaar Ruben heeft de thuissalon opgezet en heeft zijn ervaring bij een van de andere massagesalons in Rotterdam opgedaan. Hij heeft zijn thuissalon helemaal ingericht op de rust om je volledig te kunnen ontspannen. Het is gericht op persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en vertrouwen. 

Ruben heeft speciaal voor de winterperiode een twee pakketten samengesteld. Hij noemt het zelf ‘echt een super combinatie!’.Total relaxation en Stretchy energiser. De Total relaxation is een combinatie van voetreflexologie en ontspannings massage en de Stretchy energiser van voetreflexologie en Thaise massage. Ben jij er klaar voor om jezelf helemaal op te laden in de wintermaanden? Boek dan een van deze twee massages van 90 minuten! 

Bekijk ook een van de andere massages die Ruben aanbiedt, wie weet ziet hij jou snel terug in zijn massagesalon!

Houdt er rekening mee dat je vooraf dient te reserveren bij de massagesalon. Volg de stappen op de voucher. 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 49,50

Locatie

RGA-Therapy
Rotterdam|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken