Geniet van een heerlijke 6-, 8-, 11- of 15-daagse vakantie in het Andalusische Marbella incl. vlucht, transfer en ontbijt Het Gran Hotel Guadalpin Banus is een schitterend vijfsterrenhotel gelegen aan de prachtige Costa del Sol in Marbella, Spanje. Dit luxe hotel is een oase van elegantie en comfort, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf aan de Middellandse Zee. Met een bevoorrechte locatie aan de beroemde “Golden Mile” van Marbella, biedt het Gran Hotel Guadalpin Banus directe toegang tot de schitterende stranden van de regio.
Het hotel zelf straalt klasse uit, met zijn verfijnde inrichting en uitstekende faciliteiten. Het hotel beschikt ook over meerdere zwembaden, weelderige tuinen, een spa- en wellnesscentrum en diverse eetgelegenheden die de smaakpapillen verwennen met heerlijke mediterrane gerechten. Gran Hotel Guadalpin Banus vormt de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de betoverende charme van Marbella, een van de meest prestigieuze bestemmingen aan de Spaanse kust. Het vijfsterrenhotel biedt directe toegang tot de uitgestrekte zandstranden van de regio. Marbella’s gouden zandstranden strekken zich uit langs de Middellandse Zee en bieden een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Watersportliefhebbers vinden hier tal van mogelijkheden, van jetskiën tot zeilen. Het historische stadscentrum, met zijn smalle straatjes en witgekalkte gebouwen, ademt een traditionele Andalusische sfeer. Hier ontdek je charmante boetieks, gezellige restaurants en tapasbars waar je kunt genieten van heerlijke Spaanse gerechten.
Voor wie van luxe houdt, is Marbella de thuisbasis van Puerto Banús, een iconische jachthaven met exclusieve boetieks, gastronomische restaurants en bruisend nachtleven. Golfers vinden hier enkele van de beste golfbanen van Europa, omringd door een prachtig landschap.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 24 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 739,00
5, 7, 10 of 14 overnachtingen

Locatie

Gran Hotel Guadalpin Banus
C. Edgar Neville, s/n
29660 Marbella
Meer informatie / boeken