Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in Fuengirola aan de Costa del Sol incl. vlucht en transfer Het 4*-Hotel Monarque Fuengirola Park is gelegen in een toeristisch gebied in Fuengirola. Met een prachtige omgeving aan de Costa del Sol is het optimaal genieten. Het hotel is op een slechts paar meter van het zandstrand Las Gaviotas en op ca. 3,5 km afstand van het centrum gelegen. Het hotel beschikt over een binnen- en buitenzwembad, restaurant en tennisbaan.
De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.
Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Hou jij van Spanje en de Costa del Sol? Kom dan genieten in Fuengirola! Wij hebben een schitterend hotel voor je in de aanbieding: Hotel Monarque Fuengirola Park. Dit fijne hotel met zwembad ligt op een steenworp afstand van het weelderige strand. Zeker als je van wellness houdt, is dit comfortabele hotel een aanrader. Er is namelijk een zeer complete spa. Deze bestaat uit een jacuzzi, een sauna, een Turks stoombad en een overdekt thermaal zwembad. In de bijbehorende salon kun je bovendien terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Dit belooft een zeer ontspannen vakantie te worden! Het hotel beschikt verder over een tennisbaan, een groot gezellig buffetrestaurant en een animatieteam. In de nabije omgeving kun je bovendien heerlijk golfen. Ook de levendige badplaats zelf is erg leuk om te verkennen. Hier zal de aanwezigheid van het imposante Sohail Kasteel je zeker niet ontgaan. Nabij de jachthaven kun je op het plein Plaza de la Constitucion lekker een terrasje pikken en de Kerk van de Rozenkrans bekijken. Als je van shoppen houdt, moet je in winkelcentrum Miramar zijn. Even buiten de stad ligt het idyllische stadje Mijas, dat bekend staat als één van de mooiste locaties van Andalusië.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 24 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 379,00
5, 7, 10 of 14 overnachtingen

Locatie

Hotel Monarque Fuengirola Park
C. Joaquín Blume, 1
29640 Fuengirola
Meer informatie / boeken