Dagaanbiedingen



Ligging

Het hotel heet de gasten in Kefalos welkom.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In het aparthotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een autoverhuur, een medische dienst en roomservice. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. In het zakelijke gedeelte zijn fax en kopieerapparaat beschikbaar.

Kamers

De kamers beschikken over airconditioning, keuken en badkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. In de kamers is een kitchenette. Bovendien zijn een telefoon en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex met een zwemgedeelte voor kinderen zorgt voor een prettige afkoeling. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals vissen, windsurfen, een spa en wandelen zorgen voor de nodige afwisseling.

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar.

Creditcards

Het aparthotel accepteert MasterCard als betaalmiddel.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Maritsa Studios
Kefalos
Meer informatie / boeken