Dagaanbiedingen



Ligging

Dit hotel bevindt zich in Córdoba.

Hotelfaciliteiten

Meertalig personeel staat de gasten met raad en daad bij. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een rookmelder en een dakterras. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Een verwarming in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Bovendien is er een minibar aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer beschikbaar. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Tot de recreatiemogelijkheden van het hotel behoren een spa en een zonnebank.

Creditcards

MasterCard wordt in het hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

5: dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 23 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Suites La Posada de Pilar
Córdoba
Meer informatie / boeken