Maisonnette Haus Contento ligt direct naast het Kristall(zwem)bad van het dorpje Wald im Pinzgau waar je gratis gebruik van mag maken tijdens je verblijf. De woning maakt deel uit van het vakantiedorp Schöneben. Dit is een familiepark waar plezier en rust voorop staan. In deze accommodatie kunnen 8 personen verblijven. Vanaf de entree, bereikbaar met een trap, betreed je de hal met opbergruimte en kom je uit in een ruimtelijke living met compleet ingerichte keuken, eethoek en zithoek. Wat direct opvalt is het prachtige uitzicht op het landschap door de kamerbrede glazen pui welke toegang biedt tot het balkon. De trap in de living leidt naar de slaapkamers en badkamers op de begane grond waar in totaal drie slaapkamers zijn. Twee met 2-persoonsbed waarvan één slaapkamer een eigen wastafel heeft. De derde slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en stapelbed.

In de winter zit je dicht bij de langlaufloipe en precies tussen twee grote skigebieden in. De Wildkogel Arena en de Zillertal Arena zijn binnen 5-15 minuten te bereiken met de auto. In de overdekte parkeergarage onder de maisonnette is ruimte voor twee auto’s. Zin in iets anders dan skiën? Doe mee aan de sprookjesachtige fakkelwandeling van Krimml naar de Krimmler watervallen of roetsj van een rodelbaan! Aan het einde van de dag plof je neer op de comfortabele zithoek en kun je met z’n alle opwarmen bij de typisch Oostenrijkse kachelofen in de woonkamer van Haus Contento.

In de zomer biedt deze maisonnette de perfecte uitvalsbasis voor diverse zomerse activiteiten en ligt aan de voet van natuurgebied Nationalpark Hohe Tauern. Hier zijn routes uitgestippeld voor zowel een ontspannen wandeling of fietstocht als een intensieve hike of mountainbiketocht! Stap op de Pinzgauer Lokalbahn en ga naar één van de omliggende dorpjes en bezoek een musea, waterpret voor de kinderen bij één van de zwemmeren in de omgeving of geniet van een hapje en een drankje op een terrasje. Of breng een ontspannen dag door op het terras van de vakantiewoning met een goed boek onder het genot van een versnapering terwijl de kinderen zich vermaken in het Kristall(zwem)bad.

Maisonnette Haus Contento ligt direct naast het Kristall(zwem)bad van het dorpje Wald im Pinzgau waar je gratis gebruik van mag maken tijdens je verblijf. De woning maakt deel uit van het vakantiedorp Schöneben. Dit is een familiepark waar plezier en rust voorop staan. In deze accommodatie kunnen 8 personen verblijven. Vanaf de entree, bereikbaar met een trap, betreed je de hal met opbergruimte en kom je uit in een ruimtelijke living met compleet ingerichte keuken, eethoek en zithoek. Wat direct opvalt is het prachtige uitzicht op het landschap door de kamerbrede glazen pui welke toegang biedt tot het balkon. De trap in de living leidt naar de slaapkamers en badkamers op de begane grond waar in totaal drie slaapkamers zijn. Twee met 2-persoonsbed waarvan één slaapkamer een eigen wastafel heeft. De derde slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en stapelbed.In de winter zit je dicht bij de langlaufloipe en precies tussen twee grote skigebieden in. De Wildkogel Arena en de Zillertal Arena zijn binnen 5-15 minuten te bereiken met de auto. In de overdekte parkeergarage onder de maisonnette is ruimte voor twee auto’s. Zin in iets anders dan skiën? Doe mee aan de sprookjesachtige fakkelwandeling van Krimml naar de Krimmler watervallen of roetsj van een rodelbaan! Aan het einde van de dag plof je neer op de comfortabele zithoek en kun je met z’n alle opwarmen bij de typisch Oostenrijkse kachelofen in de woonkamer van Haus Contento.In de zomer biedt deze maisonnette de perfecte uitvalsbasis voor diverse zomerse activiteiten en ligt aan de voet van natuurgebied Nationalpark Hohe Tauern. Hier zijn routes uitgestippeld voor zowel een ontspannen wandeling of fietstocht als een intensieve hike of mountainbiketocht! Stap op de Pinzgauer Lokalbahn en ga naar één van de omliggende dorpjes en bezoek een musea, waterpret voor de kinderen bij één van de zwemmeren in de omgeving of geniet van een hapje en een drankje op een terrasje. Of breng een ontspannen dag door op het terras van de vakantiewoning met een goed boek onder het genot van een versnapering terwijl de kinderen zich vermaken in het Kristall(zwem)bad.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 22 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 734,65

Locatie

Schöneben Haus Contento
Wald Im Pinzgau
Meer informatie / boeken