Dit charmante appartement voor zes personen ligt in Zoutelande en biedt niet alleen een comfortabele en stijlvolle accommodatie, maar is ook een perfecte uitvalsbasis om de schatten van Zoutelande en de omliggende omgeving te verkennen. Het appartement is gelegen op een boerderij midden op het idyllische Zeeuwse platteland. Zoutelande staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, adembenemende duinen en levendige boulevard. Gelegen aan de rand van het Veerse Meer en de Noordzee, biedt deze badplaats een scala aan activiteiten voor elke reiziger. Van ontspannen wandelingen langs de kustlijn tot spannende watersporten, er is voor elk wat wils in deze omgeving. De omgeving van Zoutelande wordt gekenmerkt door zijn schilderachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Verken de nabijgelegen dorpjes en steden, zoals het pittoreske Domburg of het historische Middelburg, waar u kunt genieten van eeuwenoude architectuur, gezellige winkeltjes en culinaire hoogstandjes. Het appartement biedt gasten een comfortabele en moderne uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen. Of u nu ontspant op het balkon met uitzicht op de duinen, geniet van een heerlijke maaltijd bereid in de volledig uitgeruste keuken, of de dag afsluit met een wandeling langs het strand, hier kunt u echt het beste van Zoutelande ervaren. Met zijn centrale ligging en warme sfeer, is dit appartement de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf aan de Zeeuwse kust.

De woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek met een televisie. De keuken is onder andere voorzien van een kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, oven, waterkoker en een Nespresso. Daarnaast zit er op een begane grond een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een seperaat toilet. In de badkamer zit een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel.Op de verdieping liggen nog twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.Aan de voorzijde is er een zonnig terras van 30m2 met een zes persoons tafel. Naast de woning is er ruimte om fietsen te stallen en parkeren kan vooraan bij de oprit. Hier is plaats voor drie auto’s. In de groenstrook staat speeltoestellen zoals een trampoline, schommel en een glijbaan.

Neem je eigen paard mee en maak gebruik van een paardenbox op het terrein. Dit is inclusief onbeperkt toegang en gebruik tot de weide en bak en zadelruimte.In de omgeving zijn veel uitrijmogelijkheden. Door het bos, over het strand of een rit door de leuke boerenweggetjes.

Tv,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Prachtig zespersoons vakantiehuis in Zoutelande
Zoutelande
Meer informatie / boeken