Deze vakantiewoning is geschikt voor drie personen en is rustig gelegen in de bosrijke omgeving van Eeserveen. Het is dan ook de perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen en optimaal te genieten. Fietst of wandelt u graag? Er zijn prachtige wandel- en fietspaden in de nabije omgeving. Ook ligt de woning nabij het Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. In de omgeving liggen de dorpen Borger, Orvelte, Westerbork en Schoonoord. Daarnaast liggen de Grotere Steden Assen en Emmen op 20 minuten rijden. In Emmen vindt u onder andere de prachtige dierentuin ‘Wildlands’. Ook zijn in de omgeving verschillende musea, onder meer gericht op historisch Drenthe.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor drie personen. De woonkamer heeft een gezellige zitruimte met twee fauteuils en een eettafel. De keuken is voorzien van een Nespresso koffieapparaat, vijf-pits gas kookplaat, een waterkoker, een koelvriescombinatie en een oven. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed (140cm breed) en de andere slaapkamer met een uitklapbaar eenpersoonsbed en een opbergkast. De badkamer heeft een wastafel, douche en een toilet. Via de grote openslaande tuindeuren in de woonkamer komt u bij het overdekte terras met met tuinmeubilair en een picknicktafel. Ook is er een berging waar u uw fietsen kunt stallen. U kunt parkeren bij de woning.

Eén handdoek en één washandje per persoon per verblijf is bij de prijs inbegrepen.Wanneer u met twee personen boekt, wordt enkel het tweepersoonsbed opgemaakt en voorzien van bedlinnen. Indien u ook het eenpersoonsbed opgemaakt wilt hebben, wordt hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 7,50 gerekend. Gelieve dit aan te geven in het opmerkingenveld bij uw boeking.

Magnetron,Koelkast,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Rustig gelegen 3 persoons vakantiehuis in de bosrijke omgeving van Eeserveen, Drenthe
Eeserveen
Meer informatie / boeken