Dagaanbiedingen



Dit mooie vierpersoons vakantie appartement, met mooi balkon, heeft zicht op de bobbaan en Winterberg. Niet alleen in de winter, maar ook de rest van het jaar een mooie accommodatie om een vakantie door te brengen. Het appartement is nieuw ingericht en compleet uitgerust. Het appartement ligt op 20 minuten loopafstand van het centrum van Winterberg met talrijke winkels, boetieks en restaurants. Het skigebied ligt op twee minuten van het appartement. Nog dichterbij vindt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Dit appartement ligt op de derde etage en is met de lift of trap te bereiken. Het is goed en praktisch uitgerust en van alle gemakken voorzien om een fijne vakantie te kunnen houden. Het appartement heeft een woonkamer met een zithoek, een SmartTV en een comfortabele eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte balkon. De keuken is uitgerust met onder andere een waterkoker, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel, filterkoffieapparaat, Nespresso, oven en een toaster. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed, kinderbedje en een stapelbed. De moderne badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het appartement.

Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw reservering, kunt u gratis bus- en treinvervoer benutten.Bij de accommodatie behoort ook een ski-/fietsenstalling, een garage van 200 centimeter breed en 190 centimeter hoog. Het is ook mogelijk om de auto buiten de garage te parkeren.In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Koelkast,Vaatwasser,Parkeergelegenheid

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Mooi 4 persoons appartement nabij pistes in Winterberg - Sauerland
Winterberg
Meer informatie / boeken