Dagaanbiedingen



Dit vierpersoons particuliere vakantiehuis is ideaal gelegen aan de rand van het dorpje Monville. Vanuit het vakantiehuis heeft u directe aansluiting op het fiets en wandelnetwerk, Famenne en vélo. Het gezellige Durbuy (10km) en Hotton (2.5km) zijn in de omgeving gemakkelijk bereikbaar. Breng een bezoek aan de grotten van Hotton of aan het kleine Ardense stadje Durbuy. Mooie omgeving voor rustzoekers, maar zeker ook voor een aktieve vakantie kunt u hier prima terecht.

Gezellige woonkamer met een eethoek en een zithoek met TV. Open keuken met onder andere een oven, vierpits kookplaat, waterkoker, filter koffiezetapparaat, koelkast en een combimagnetron. Op de begane grond is er ook een slaapkamer met dubbel bed en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Een groot schuifraam geeft toegang tot het zon georiënteerde terras en een kleine afgesloten tuin. Op de eerste etage heeft U een ruime overloop en één open slaapkamer met twee enkele bedden en een wasbakje.

Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Magnetron,Koelkast,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Gezellig 4 persoons vakantiehuis nabij Hotton in de Ardennen
Monville
Meer informatie / boeken