Dagaanbiedingen



Er even een paar dagen of een weekje tussenuit om te genieten van de rust en de natuur in het hartje van de Ardennen? Dat kan in dit prachtig gelegen zespersoons particuliere vakantiehuis in Barzin! Dankzij de unieke ligging op de heuvelrug van Barzin kan je genieten van een schitterend panoramisch uitzicht over de vallei. Overdag kunt u erop uit trekken voor een avontuurlijke wandeling, mountainbiketocht of vespatocht, of een bezoek brengen aan de bekende grotten van Han. Geniet van een BBQ of relax op het ruime zonneterras met een adembenemend uitzicht terwijl de kinderen zich vermaken in de tuin.

Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met TV en een Bose soundbar. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, oven, combi-magnetron, vierpits kookstel, chocoladefondue, fruitpers, waterkoker, filter koffiezetapparaat, broodrooster en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, en een slaapkamer met een driepersoons stapelbed (beneden tweepersoons en boven éénpersoons) en een separaat éénpersoonsbed. De badkamer heeft een inloop regendouche en een wasmeubel, en er is een separaat toilet. Rondom het huis is er een heerlijke tuin en aan het vakantiehuis nog eens een heerlijk zonneterras met een loungeset en een barbecue.

Lakens en handdoeken zelf mee te brengen: (1x tweepersoonsbed 180×200, 1x tweepersoonsbed 140×200, 1x éénpersoonsbed 90×200, 1x éénpersoonsbed 80×200, extra slaapbank 140×200).

Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Prachtig gelegen 6 persoons particulier vakantiehuis in de Ardennen nabij Dinant
Barzin
Meer informatie / boeken