Dagaanbiedingen



Dit mooie achtpersoons appartement ligt op Residence Durbuy en biedt u al het nodige wat u wenst tijdens uw vakantie. Bent u er een dagje op uit geweest? Dan is het hier heerlijk thuiskomen. Op slechts drie km van dit vakantiepark vindt u de kleinste stad ter wereld: Durbuy. Een zeer mooie stad om zeker een keertje te bezoeken. Ook de omgeving van dit vakantiepark is adembenemend mooi en leent zich uitstekend voor diverse buitenactiviteiten zoals paardrijden, kanoën en moutainbiken.

Dit appartement voor acht personen is gelegen op de begane grond en is geheel gelijkvloers. De woonkamer biedt u een eet- en zithoek met TV en open haard. De keuken is onder andere voorzien van kookgelegenheid, een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, filterkoffiezetapparaat, Nespresso en een waterkoker. De eerste slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden, de tweede slaapkamer over twee éénpersoonsbede en de derde slaapkamer beschikt over twee stapelbedden of bestaat uit één stapelbed en heeft een bedbank in de woonkamer. Er zijn twee badkamers, een badkamer met een douche, bubbelbad, wastafel en toilet. Er is een tweede badkamer met een toilet, wastafel en een douche. Buiten is een klein terras met tuinmeubelen.

Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Mooi 8 persoons vakantiehuis nabij het mooie stadje Durbuy.
Durbuy
Meer informatie / boeken