Dagaanbiedingen



Deze tweepersoons studio ligt op Residence Durbuy en biedt u al het nodige wat u wenst tijdens uw vakantie. Bent u er een dagje op uit geweest? Dan is het hier heerlijk thuiskomen. Op slechts drie km van dit vakantiepark vindt u de kleinste stad ter wereld: Durbuy. Een zeer mooie stad om zeker een keertje te bezoeken. Ook de omgeving van dit vakantiepark is adembenemend mooi en leent zich uitstekend voor diverse buitenactiviteiten zoals paardrijden, kanoën en moutainbiken.

Deze studio voor twee personen is gelegen op de eerste verdieping en is geheel gelijkvloers. De woonkamer biedt u een eet- en zithoek en een slaaphoek met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er natuurlijk een televisie en kunt u gratis gebruik maken van WiFi. De keuken is onder andere voorzien van kookgelegenheid, een combi-magnetron, koelkast met vriesvak, een Nespresso en een waterkoker. De badkamer heeft een douche, ligbad, wastafel en toilet. Buiten vindt u een klein terras met tuinmeubilair.

Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Tv,Magnetron,Koelkast,Ligbad,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Op eerste verdieping gelegen 2 persoons studio nabij Durbuy.
Durbuy
Meer informatie / boeken