Deze gîte biedt comfort in een ongewone omgeving. Een oude duiventil waar je kunt koken met alle benodigdheden en de woonkamer waar je kunt ontspannen in de zon die de erker je biedt. Zodra je binnenkomt weet je waar je bent en waardeer je de inrichting die is ontworpen voor jouw comfort. Boven kun je slapen in een ruime en ongewone slaapkamer met comfortabel beddengoed.
Aan de rand van het Duifhuis is een tweede slaapkamer beschikbaar, dicht bij de hemel, waar je kunt slapen in het hart van de honderd jaar oude dakconstructie.
In de buurt van de gîte kun je wandelen langs de velden en weilanden waar Angus-runderen worden gehouden, allemaal biologisch geteeld.Wandelen is de activiteit om te doen vanuit de accommodatie, maar je kunt ook de musea en slagvelden van de 14-18 oorlog ontdekken.De stad Amiens en haar culturele schatten liggen op 20 minuten rijden met de auto. Houd er rekening mee dat deze accommodatie niet geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit (trappen). Contactloos verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 10 mei t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 96,00

Locatie

VARENNES
Meer informatie / boeken