Dagaanbiedingen



Ontspannen in een heerlijke accommodatie met sauna voor 4 personen

Dit is het perfecte vakantiehuisje voor wie even helemaal tot rust wil komen. Het moderne en strakke design van dit vakantiehuisje zorgt voor een stijlvolle en comfortabele ervaring. Het vakantiehuisje is voorzien van een traditionele sauna waarin je heerlijk kunt ontspannen.

De woning is modern ingericht en de hoge ramen zorgen voor veel lichtinval. Aan luxe kom je hier zeker niet te kort! De Cube Sauna 4 persoons is voorzien van twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxsprings, een keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat, een badkamer met wastafel en douche, een apart toilet, een ruim zonneterras inclusief tuinmeubilair en parasol, een eigen parkeerplaats, airconditioning en een flatscreen tv.

En dat is nog niet alles. De traditionele sauna in de badkamer van dit vakantiehuisje zorgt voor een heerlijke en ontspannen vakantie-ervaring. Geniet van de warmte en rust na een dag vol activiteiten in de omgeving. Het perfecte vakantiehuisje voor wie even helemaal wilt ontspannen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 18 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 474,90
Totaalprijs op basis van een tweepersoons bezetting

Locatie

Rhederlaagse Meren
Marsweg 2
6988 BM Lathum
Meer informatie / boeken