Dagaanbiedingen



U verblijft in de recent gerenoveerde en omgebouwde tabaksdroogschuur bij ons 17e-eeuwse huis in typische Perigourdine stijl. Bij de renovatie hebben we zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard en daar modern comfort aan toegevoegd als dakisolatie en dubbel glas.
Deze 2-persoons gite (huisdiervrij en niet roken) heeft eigen pakeergelegenheid met entree, en zowel terras als tuin zijn privé.

De gite beschikt over een woonkeuken van 25m² met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, oven, koelkast), eethoek en zithoek. In deze ruimte beschikt u over satalietelevisie met dvd speler, en gratis internet (wifi als ook vaste verbinding is mogelijk). Door de electrische verwarming is het in de gite ook in het koude seizoen aangenaam en comfortabel.
De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche, een hangend toilet en een badmeubel.
De slaapkamer (20 m²) met tweepersoonsbed is door gebruik van natuurlijke materialen zeer rustig en sfeervol. Met behulp van de kledingkast en het kledingrek kunt u uw kleding netjes opbergen en uithangen.
Vanaf het terras en tuin is er subliem uitzicht op de Dordognevallei met daarin Château des Milandes. Het kasteel waar Josephine Baker een groot gedeelte van haar leven gewoont heeft. Met de tuinset en ligstoelen is er keuze om te genieten in de zon als ook in de schaduw, bijvoorbeeld onder de oude kersenboom.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 645,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Vive la Vie
Veyrines-de-Domme
Meer informatie / boeken