Dagaanbiedingen



Dit vakantiehuis heeft een zonnig terras voor het ontbijt, een grote tafel in de schaduw van de kastanjeboom waar u uw bbq gerechten kunt eten met familie of vrienden, terwijl u kijkt naar de spelende kinderen op de glijbaan of in het kleine huisje, en voilà, de setting voor uw vakantie is compleet.
De gîte La Fenial ligt op een boerderij waar uw gastheren, Isabelle en Daniel, u het hele jaar door een warm welkom heten.
Wij bieden u een ruime en zeer comfortabele gîte, gewaardeerd met 3 sterren, voor 6 personen. Deze gîte is geschakeld aan een ander huis, maar er is geen tegenoverliggende woning. De gîte heeft drie slaapkamers, een grote badkamer, een zeer grote woonkamer met een goed uitgeruste keuken, een eetkamer en een salon, een terras met tuinmeubelen en kinderspelen.
Het voordeel van onze gîte: ze is volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (Label Toerisme en Handicaps)
Op het programma voor deze vakantie met familie of vrienden:
– bezoek aan de boerderij (vanaf april, lammeren van de ooien, geboorte van de lammetjes, mogelijkheid om de dieren te voeren, de lammetjes te aaien, een flesje te geven…)
– vissen in een beek, rivier of meer in een straal van 20 km rond de gîte (visvergunning vereist)
– wandelingen over kleine gemarkeerde paden vanaf de boerderij
en tochtjes in de Sidobre, Lautrec, Albi, Cordes … en waarom niet een middag in het Planetarium van Montredon-Labessonnié (gepersonaliseerd advies en een overvloed aan documentatie beschikbaar in de gite).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 720,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

GITE LA FENIAL
Montredon-Labessonnié
Meer informatie / boeken