Dagaanbiedingen



Rustig gelegen vakantiehuis met privé zwembad voor maximaal 8 personen. Gelegen in de (groene) buitenring van Bergérac op 90 km van Bordeaux. Ruime living met eetplaats, zetel en TV. Wifi. Toilet boven en beneden. Wasmachine en droogkast aanwezig. Op 1e verdieping badkamer en 4 slaapkamers met dubbelbed. Grote garage met o.a. BBQstel. Ruime terras met tuinmeubelen. Grote tuin, volledig omheind, gelegen naast bosrijk gebied. Woning ligt op een helling.
NIEUW !!! Sinds 2024 is nu ook AIRCONDITIONING voorzien in de woning !!! (Airco in de leefruimte op het gelijkvloers alsook airco in alle slaapkamers !)
NIEUW sinds 2024 : OPLAADMOGELIJKHEID (=stopcontact) is voorzien op onze de parkeerplaats achter de vakantiewoning voor reizigers met een hybride-plug in wagen. Op die manier kan de wagen rustig opladen op eender welk moment van de dag/nacht. (een laadkabel is evenwel niet ter plaatse aanwezig).
Opgelet ! Er is geen laadpaal aanwezig bij de vakantiewoning voor full electric wagens. Reizigers met een full electric wagen kunnen hiervoor terecht bij 1 van de 18 oplaadpunten in en rond Bergerac zelf. (Dichtste oplaadpunt bij de woning bevindt zich op een 5tal km)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 750,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

La Girondine
Bergerac
Meer informatie / boeken