Dagaanbiedingen



La Maison de Jardin is een gte met 3 slaapkamers voor 6 personen. De gte heeft een prachtig privézwembad dat door zonne-energie wordt verwarmd, gelegen in een prachtige tuin van 3,5 hectare.
De 3 grote kamers – Twee trappen op en één op de begane grond.
De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden en een extra eenpersoonsbed in de achterkamer boven. Alle bedden zijn opgemaakt klaar voor aankomst bij de prijs inbegrepen. Een houten kinderbedje en een reiswieg zijn op aanvraag beschikbaar. Handdoeken voor de badkamer en het zwembad zijn ook inbegrepen.
De keuken is volledig uitgerust voor al uw vakantiebehoeften, volledige oven, kookplaat, vaatwasser, koelkast / vriezer, wasmachine.
Het eetgedeelte is ook goed uitgerust, de tafel biedt comfortabel plaats aan 6 personen. Extra kinderstoel en stoelverhogers beschikbaar.
De lounge is ingericht met een bank en 3 fauteuils. Televisie is gekoppeld aan Freeview, wifi is inbegrepen. Een feature log-brander.
De keuken, woonkamer en eetkamer zijn voorzien van airconditioning.
De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien, waaronder een ligbad en een aparte douche met massagestralen.
De gite is zeer kindvriendelijk en heeft de toevoeging van verschillende soorten speelgoed en spelletjes om uw kleintjes bezig te houden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.300,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

La maison de jardin, Précigné
Précigné
Meer informatie / boeken