Dagaanbiedingen



Paradise Francais is een prachtige oude stenen boerderij met 5 slaapkamers, gelegen op een prachtige locatie in de Haute-Vienne, een van de drie departementen die samen de Limousin regio in Frankrijk vormen. Met een prachtig uitzicht op het platteland vanaf het terras bij het zwembad en de meeste slaapkamers en toch slechts 5 minuten van de winkels en 20 minuten van de A20 autoroute is het uitzicht niet ten koste gegaan van het gemak. De topper is het fantastische volledig verwarmde privé zwembad – over het algemeen geopend tussen half mei en eind september maar vaak langer als het weer het toelaat.
Een tweede zitkamer naast de slaapkamer met twee bedden beneden biedt een aparte ruimte zodat iedereen zijn eigen plek kan vinden als dat nodig is. Vanaf hier is een trap omhoog naar de speelkamer boven met tafeltennis, baby foot en een snooker/biljarttafel, evenals een zithoek en veel boeken om uit te kiezen. Dan leidt een glazen deur naar de grote zitkamer met eettafel en daar is de keuken. Deze heeft openslaande deuren naar een overdekte loggia met een wijnstok en een eethoek buiten met uitzicht op de tuinen. Boven zijn er nog 4 slaapkamers en een kamer die mijn kantoor is als ik thuis werk. Het uitzicht vanaf hier is echter behoorlijk storend. Er zijn 2 aparte slaapkamers (een met een eigen doucheruimte) en aan de achterkant van het huis zijn nog twee kamers die door een interne deur met elkaar verbonden zijn. Hoewel het huis 10 bedden heeft is het een perfecte plek voor 4 of 6 volwassenen om te genieten van de luxe van de ruimte die het biedt. Wij geven de voorkeur aan niet meer dan 6 volwassenen en dan maximaal 4 kinderen, afhankelijk van hun leeftijd.
Dit prachtige, ruime huis is ongeveer 150 jaar oud, en beschikt over zichtbare, traditionele houten eiken balken en verreikend uitzicht op het platteland. Met een terras en grote tuinen, evenals een grote open eethoek met lounge en houtkachel voor gebruik tijdens de koelere maanden.
Het moderne leven is echter niet vergeten, met een volledig uitgeruste keuken met grote vaatwasser, bijkeuken met wasmachine, 3D-tv met dvd’s en freesat box, spelcomputer en Wi-Fi in zowel het huis als het poolhouse, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verlaten van een van de gemakken van het moderne leven.
De kleine bossen achter ons zijn de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan wilde dieren, en de roofvogels broeden elk jaar en zijn een genot om te zien zweven boven je hoofd. Nabijgelegen rivieren bieden ook de mogelijkheid om te vissen en het meer van Saint Pardoux, dat op slechts 15 minuten afstand ligt, heeft een zandstrand, watersporten, rustige wandelingen, wandelpaden, fietsroutes en vele andere recreatiemogelijkheden waaraan u het hele jaar door kunt deelnemen.
Het paradijs heeft echt alles, en het is geen verrassing voor degenen onder ons die hier wonen dat dit de reden is waarom zovelen hier komen voor hun zomervakantie, want deze regio van Frankrijk biedt alles wat iemand kan wensen voor een perfecte vakantie!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.970,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Paradis Français
Balledent
Meer informatie / boeken