Dagaanbiedingen



Ons gezellig, comfortabele vrijstaande woning is bijzonder geschikt voor grotere gezinnen of gezinnen die samen op vakantie gaan. Het huis is 160 m² groot, met op de begane grond een volledig uitgeruste keuken en gezellige woonkamer met satelliet TV (TV Vlaanderen & Orange), SONOS box, WIFI, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, een bergplaats met wasmachine en extra koelkast en een apart toilet. Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers, nl. 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en extra lavabo, 1 slaapkamer met 1 bedbank (naar keuze voor 1 of 2 personen) en 1 eenpersoonsbed, 1 slaapkamer met een stapelbed , 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 bedbank (naar keuze voor 1 of 2 personen), een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en een apart toilet.
Vanop het terras kunt u genieten van het uitzicht op het privé zwembad (8 x 4 m, van juni tot en met september, in juni en september enkel beschikbaar bij huur van minstens 1 week), het sportveld en de grote tuin met schommel, trampoline en tafeltennis.
Verder nog voorzien: wasmachine, strijkijzer, kinderbed, kinderstoel, houtkachel, vaatwasser, combi-oven, oven, barbecue (houtskool), plancha (gas).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 815,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Piquecos
Piquecos
Meer informatie / boeken