Dagaanbiedingen



Op de grens van de Vaucluse en de Drôme Provençale, gelegen in het Regionale Natuurpark van de Baronnies ligt deze karakteristieke, gerestaureerde 18e-eeuwse “Mas Provençal”. Het huis is gelegen op een heuvel, perfect georiënteerd en omgeven door een prachtig landschap en biedt een voortdurend veranderend uitzicht naar gelang het licht.
Door gebruik te maken van oude technieken en natuurlijke materialen zijn de eigenaars erin geslaagd een harmonieus geheel te creëren dat opgaat in de omgeving. De restauratie is uitgevoerd met eenvoud en respect voor het verleden, met als resultaat een prachtig vakantiehuis. Er zijn 4 slaapkamers, 2 badkamers, een speelkamer voor de kleintjes, een living met grote ramen en een grote leefkeuken waar je je uit kunt leven om de heerlijkste streekgerechten te maken.
Rondom het landhuis zijn diverse terrassen waar je onder de mooie sterrenhemel gezellig kunt dineren met je vrienden of familie. Terwijl de kinderen genieten van het verwarmbare zwembad (10 x 5m) of een spelletje petanque, geniet je vanuit je luie stoel, met een goed boek en een glaasje rosé op een van de verscholen plekjes en laat je je inspireren door het adembenemende landschap.
In de omgeving zijn er vele uitstapjes en goede lokale restaurants, met name in Vaison la Romaine en Nyons, waar je ook kunt genieten van hun mooie Provençaalse markten, winkels, geschiedenis en wijngaarden.
Geniet van rust, herinneringen en gelach met je gezin, gezondheid en vitamines met de fantastische groenten van de beheerder Jean François. Voor de sportievelingen, waag de beklimming van de Ventoux!
En wil je je huisdier meenemen? Ook hij zal zich helemaal thuis voelen in de prachtige natuur!
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(kachel(hout), zithoek, CD-speler), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(5 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, Blender), 3x slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, wastafel), toilet, bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasmachine))
Op de 1e etage: (badkamer(douche, wastafel, wc))
terras(privé), terras(privé), tuin(privé, verlicht), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, zwembad(privé, buiten, verwarmbaar, geopend van Jun t/m Sep), jeu de boules baan, tafeltennistafel, hangmat, kinderbed, lounge set Eindschoonmaak: EUR 95, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 0,64/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.894,65
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Le Serre des Granges
Montaulieu
Meer informatie / boeken