Dagaanbiedingen



Leuke vakantiewoning direct aan de boulevard van Egmond aan Zee. Op wandelafstand vind je het knusse centrum van het kustdorpje. Wandel over de boulevard of steek de straat over en je bent al op het strand. Een ideale locatie dus voor veel uren strand- en duinplezier.
En wil je iets eten? In zowel het centrum, aan de boulevard en op het strand vind je eetgelegenheden. Natuurlijk kun je ook in deze prettige vakantiewoning prima koken. Op de begane grond tref je de woonkamer met open keuken aan. De keuken heeft alle voorzieningen om een heerlijke maaltijd voor te bereiden. Verder tref je beneden een separaat toilet in de hal, en 2 terrassen. Op die terrassen is het heerlijk toeven; op het zuidelijke terras de hele dag zon, op het westelijke terras van het uitzicht.
Op de 1e verdieping vind je de 2 slaapkamers, waarvan 1 met uitzicht op zee. Verder is hier de badkamer met douche en staan wasmachine en droger tot je beschikking.
In de omgeving kun je verder fantastische wandel- en fietstochten maken. Na een dag in dit mooie strand- en duingebied is het ook fijn thuiskomen. Alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(kabel, flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, radio, CD-speler), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 2x terras, tuinmeubilair)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 2 x 1 persoons dekbed, synthetisch)), slaapkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm), 1-pers. onderschuifbed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel), overloop(wasdroger, wasmachine)) Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 105, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 309,52
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Zeebaars
Egmond aan Zee
Meer informatie / boeken