Dagaanbiedingen



Dit zeer comfortabele appartement is direct aan de boulevard van Egmond aan Zee gelegen. De weg oversteken en je bent op het strand, hoe fijn is dat! Het appartement bevindt zich op de begane grond en vanuit de woonkamer en het terras heb je panoramisch zicht op zee. Je hebt een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
Na een dag op en rond het strand is het heerlijk vertoeven in de ruime woonkamer. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien waaronder vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso-koffieapparaat. Het appartement beschikt verder over 3 slaapkamers waarvan een met een deelbaar tweepersoonsbed, in de andere 2 slaapkamers vind je 4 eenpersoonsbedden.
Wil je meer zien dan het strand en duinen die zich direct voor je deur bevinden? Bezoek het knusse vissersdorp Egmond aan Zee met leuke winkeltjes, je wandelt er over de boulevard zo naar toe. In het omliggende natuurgebied kun je bovendien mooie wandel-, fiets- en paardrijdtochten maken. Ook het centrum Alkmaar is dichtbij, slechts een kwartiertje rijden met de auto.
Alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
woonkamer(TV(kabel, flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, stereo-installatie), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 2 x 1 persoons dekbed, synthetisch)), 2x slaapkamer(1-pers. bed(deken, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm), 1-pers. onderschuifbed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm)), badkamer(wasdroger, douche, wastafel, wc, wasmachine), toilet, terras(privé), tuinmeubilair Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 115, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 498,69
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

De Kreeft
Egmond aan Zee
Meer informatie / boeken