Dagaanbiedingen



Het meest bijzonder aan dit geweldige appartement met 2 verdiepingen in Egmond aan Zee is het fenomenale uitzicht op zee, vooral wanneer de schuifpui volledig is weggeschoven. Terras en woonkamer gaan dan volledig in elkaar op. Ook vanuit de master bedroom met ensuite badkamer geniet je van datzelfde schitterende uitzicht.
Wie hier verblijft komt vooral voor genieten van zee, strand en duinen. Op loopafstand vind je het knusse centrum van Egmond aan Zee met winkels, barretjes en restaurants. Ook aan de boulevard en op het strand is een keur aan beachclubs en restaurants te vinden.
Het appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping van een bijzonder, kleinschalig appartementencomplex. Er is een lift aanwezig. Je hebt 3 slaapkamers en 2 badkamers tot je beschikking en is geschikt voor een verblijf van 5 personen. Op de 2e verdieping vind je de ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte en een open keuken die van alle gemakken is voorzien. Op deze verdieping vind je tevens een 1-persoons slaapkamer, douche en toilet.
Op de bovenverdieping zijn 2 tweepersoons slaapkamers. De master slaapkamer heeft een complete badkamer met dubbele wastafel, bad, aparte douche, toilet en bidet. Het hele appartement beschikt over vloerverwarming.
Het appartement heeft 1 eigen parkeerplaats, direct voor de deur.
Alle ingrediënten voor een heerlijke strandvakantie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(kabel, flatscreen, smart TV, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), DVD-speler, stereo-installatie), open keuken(fornuis(5 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), badkamer(douche), toilet, wasruimte(wasdroger, wasmachine), balkon)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm), bad met douche, douche, wastafel, wc, bidet))
tuinmeubilair, parking, lift, Zonnescherm Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 130, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 615,70
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

De Garnaal
Egmond aan Zee
Meer informatie / boeken