Dagaanbiedingen



Dit uitstekend uitgeruste penthouse is gelegen in Pichl, tussen de bekende vakantieoorden Mauterndorf en Mariapfarr, midden in de ski- en vakantieregio Lungau. In deze streek, die bekend staat als een van de zonnigste van Oostenrijk, kunt u met volle teugen genieten van het schilderachtige landschap.
Het uiterst gezellige penthouse in alpine stijl met veel hout en balken bied je een goed uitgeruste open keuken en een hoogwaardige en ruime eet/woonkamer. Een comfortabele badkamer is toegankelijk vanuit beide modern ingerichte slaapkamers. Om te ontspannen is er ook een privé sauna/wellness ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen na een actieve dag in de bergen.
In de zomer zijn er in de Lungau van Salzburg talloze mogelijkheden om er op uit te trekken in de prachtige natuur, zoals fietsen of wandelen. Dit alles in een fantastisch mooi berglandschap met talrijke bergmeren, de juiste plek om te ontspannen!
Als wintersportliefhebber heb je hier keuze te over! Het skigebied Grosseck-Speiereck in Mauterndorf ligt vlakbij. Het is kindvriendelijk, maar met 50 kilometer piste biedt het ook genoeg en is het nog niet ontdekt door het massatoerisme! Voor meer uitdaging ligt het skigebied Aineck Katschberg op 15 minuten rijden. Hier vind je 16 liften en 70 km aan pistes van alle moeilijkheidsgraden. Het langste traject is de A1 afdaling met een lengte van 5,6 kilometer en een hoogteverschil van 1.100 meter.
Met een breed aanbod aan vrijetijdsactiviteiten zoals skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen in de sneeuw in de winter of wandelen, mountainbiken, golfen en nog veel meer in de zomer, heeft deze regio veel te bieden voor jong en oud!
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Hou er tevens rekening mee dat tuinen of parkeerplaatsen mogelijk nog niet volledig zijn ingericht of begroeid
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, eettafel, verwarming(elektrisch)), 2x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc), overloop, relaxruimte(ligbad, douche, sauna, 2x ligstoelen))
carport(1 parkeerplaats), wasmachine, balkon, tuinmeubilair Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 178, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 318,40
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

AlmApARTment Mauterndorf Pichl 9-4
Mauterndorf
Meer informatie / boeken