Dagaanbiedingen



Mooie traditionele vakantiewoning (2007), zeer ruimtelijk en netjes ingericht, met een grote omheinde tuin, een fijn zwembad en een heel groot overdekt terras! Alles wat u voor een mooie vakantie nodig heeft!
Het huis staat midden tussen de glooiende velden met zonnebloemen en is op slechts 4 km van het middeleeuwse dorp Bassoues, met enkele karakteristieke gebouwen. Hier vindt u een bakker en een restaurant.
Het huis heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers en is uitermate geschikt voor 2 families die samen de vakantie door willen brengen. Het is ingesteld op gezinnen met kinderen, en die kunnen zich heerlijk uitleven in het zwembad en in de tuin rondom. Er is een trampoline, zandbak een schommel en zelfs een glijbaan.
De ouders kunnen zich onder het overdekte terras vermaken met een glaasje lokale Armagnac, of een heerlijk wijntje. Er zijn voldoende ligstoelen en tuinmeubilair om het iedereen naar het zin te maken.
Het interieur is verzorgd en zeer netjes.
De Nederlands/Franse boer woont een stuk verderop, gunt u alle privacy, maar is er voor al uw vragen en /of problemen. Naast het huis staan een paar schuren, maar die zijn niet meer in gebruik.

Vlakbij ligt een klein meertje, voor strand moet je even een stukje verder naar Marciac, Plaisance of Miélan. Bezoek Auch, een prachtige stad met kathedraal. Voor een dagje uit met de kinderen is attractiepark Walibi in Agen aan te raden.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, CD-speler), keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
keuken(koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, wc), wasruimte(wasdroger, wasmachine), terras(overdekt), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, trampoline, parasol, zwembad(privé, 6 x 4 m., geopend van Mei t/m 1/2 Okt), zandbak, glijbaan, kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel, lounge set, speelgoed Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 3; EUR 3/dier/nacht, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 463,65
Bij een bezetting van 11 personen

Locatie

Grande Gite Bassoues
Bassoues
Meer informatie / boeken