Dagaanbiedingen



Groot vrijstaand modern vakantiehuis met prachtig uitzicht over de wijngebieden van Monbazillac. Het huis ligt tegen een helling aan, met een grote ruime tuin om heerlijk te kunnen zitten en genieten van het uitzicht over de wijngaarden. Er is een gloednieuw zwembad met zonneterras en voldoende tuinmeubilair.
Daarnaast is er een heerlijk terras naast het huis met een echte steenoven/pizzaoven voor lange avonden kokkerellen.
Het huis is ruim en uitstekend verzorgd, met een goed geoutilleerde keuken, woon/eetkamer met houtkachel en een royale zithoek en boven zijn er 3 slaapkamers, allen met horren voor de ramen.
De omgeving kenmerkt zich door de vele wijngaarden en grote kastelen en Bergerac is op een kwartiertje rijden. Daar vindt u een gezellig oud centrum met terrasjes en prima restaurants. De woensdagochtend markt is erg gezellig, en maak vooral een mooie wandeling langs de rivier de Dordogne.
Monbazillac is bekend om zijn zoete aperitief wijn, een genot om een glaasje te drinken op een zwoele zomeravond. Bezoek het middeleeuwse kasteel en neem vooral een rondleiding met gratis proeverij.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), kachel(hout), zithoek), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel), berging(koelkast, wasdroger, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed, kinderbed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, wc), traphekje)
carport, campingbedje, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, 5 x 3 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 897,29
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Gite LEysalle
Monbazillac
Meer informatie / boeken