Dagaanbiedingen



Moderne ruime villa midden tussen de wijngaarden van Chateau Famaey en Pinaraie, niet ver van de rivier de Lot. Op slechts een half uurtje van de bekende wijnstad Cahors en vlakbij de mooie stadjes Puy L'Eveque en Prayssac (met een mooie biologische vrijdagmarkt).
Het huis is modern ingericht met een grote open keuken met een flinke eettafel, en een fijne zithoek. Er is een slaapkamer op de begane grond en 4 op de etage. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.
Rondom het huis is een groot overdekt terras met uitzicht over de wijngaarden en de vallei. Het is er prachtig!
U kijkt ook uit over het grote zwembad met daaromheen natuurlijk voldoende tuinmeubelen, zodat u heerlijk kunt relaxen.
En als u dan toch in deze mooie streek verblijft, ga dan eens langs bij éen van de vele wijnhuizen en proef 1 van de mooie Malbec wijnen die hier geproduceerd worden. Dat kan natuurlijk samen met een mooi stuk kaas uit de streek, maar die kunt u ook proeven op 1 van de vele eetmarktjes die vrijwel elk dorp 1 x in de week verzorgd. Vaak met levende muziek en een hoop gezelligheid!
De cultuurliefhebbers kunnen terecht bij Chateau Bonaguil, een prachtig kasteel uit de 13de eeuw, maar ook het kasteel van Biron is het bezoeken waard. Doe dat in combinatie met de donderdag markt van Monpazier en uw dag kan niet meer stuk.
Ga heel veel genieten!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(geen Nederlandse zender(s)), zithoek, draadloos muzieksysteem, stereo-installatie), open keuken(eettafel, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, koel-/vriescombinatie, Staafmixer), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc, airconditioning), wasruimte(koelkast, wasdroger, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc, airconditioning))
verwarming(elektrisch, via airconditioning), terras(privé, overdekt), tuin(privé, verlicht), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, buiten, wateralarm, 8 x 4 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, kinderbed, lounge set Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.757,30
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa la Fontaine
Vire sur Lot
Meer informatie / boeken