Dagaanbiedingen



Kom tot rust op deze unieke plek, in dit geheime hoekje, gelegen in het Regionale Natuurpark van de Baronnies. Vanuit je luie stoel, het verwarmde zwembad (10 x 5m) of de petanquebaan, kun je in alle privacy genieten van het adembenemende landschap.
Vlakbij en boven het pittoreske 12e-eeuwse dorpje Montaulieu, aan het einde van een landweggetje, ligt deze gerestaureerde 18e-eeuwse “Mas Provençal”. Het is gelegen op een heuvel, perfect georiënteerd en omgeven door een prachtig landschap en biedt een voortdurend veranderend uitzicht naar gelang van het licht.
Door gebruik te maken van oude technieken en natuurlijke materialen zijn de eigenaars erin geslaagd een harmonieus geheel te creëren dat opgaat in de omgeving. De restauratie is uitgevoerd met eenvoud en respect voor het verleden, met als resultaat een prachtig vakantiehuis. Er zijn 5 slaapkamers, 2 badkamers, een speelkamer voor de kleintjes, een grote leefkeuken waar je je uit kunt leven om de heerlijkste streekgerechten te maken en een living met grote ramen.
Voor het landhuis zijn diverse terrassen waar je onder de mooie sterrenhemel gezellig kunt dineren met je vrienden of familie. In de omgeving zijn er vele uitstapjes en restaurants, met name in Vaison la Romaine en Nyons, waar je ook kunt genieten van hun mooie Provençaalse markten, winkels, geschiedenis en wijngaarden.
Geniet van rust, herinneringen en gelach met je gezin, gezondheid en vitamines met de fantastische groenten van Jean François. Voor de sportievelingen, waag de beklimming van de Ventoux!
En wil je je huisdier meenemen? Ook hij zal zich helemaal thuis voelen in de prachtige natuur!
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(kachel(hout), zithoek, CD-speler), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(5 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, Blender), 3x slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, wastafel), toilet, bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(140 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras(privé), terras(privé), tuin(privé, verlicht), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, zwembad(privé, buiten, verwarmbaar, 10 x 5 m., geopend van Jun t/m Sep), jeu de boules baan, tafeltennistafel, hangmat, kinderbed, kinderstoel, lounge set Eindschoonmaak: EUR 125, Beddengoed: EUR 20 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 0,64/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.242,24
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Le Serre des Granges Plus
Montaulieu
Meer informatie / boeken