Dagaanbiedingen



Net ten noorden van de gezellige stad Montauban, ligt deze moderne villa in een verstilde wijk net buiten het dorpje Piquecos. Er is een royale omheinde en afgesloten tuin zonder inkijk en een heerlijk privé zwembad met ligstoelen en gezellige zitjes rondom. Het huis is licht en ruim, gezellig ingericht en heeft naast een flinke woonkamer, een grote, goed geoutilleerde open keuken. Er zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers, dus een ideaal huis voor 2 gezinnen of een vriendengroep. Het gehele huis is tot uw beschikking!
Natuurlijk is er een flinke BBQ en voor de kinderen is er een trampoline.
Er is veel te doen en te bezoeken; om te beginnen natuurlijk het oude centrum van Montauban, maar bezoek ook eens Toulouse met de grote pleinen en vele winkelstraten. Er zijn vele bezienswaardige middeleeuwse stadjes zoals Montpezat-de-Quercy, Caylus, of Moissac met zijn prachtige abdij met binnenplein. De omgeving leent zich voor fiets en wandeltochten, maar ook op gastronomisch gebied kunt u zich te buiten gaan, want met de Cahors wijnen, de foie gras en de truffels kunt u zeker genieten!
Bezoek een van de vele markten, struin over de 'vide greniers” oftewel de rommel en antiekmarkten, neem plaats op een gezellig terras en ga mensen kijken onder het genot van een heerlijk glas wijn.
Maar ga vooral heel erg genieten!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(Nederlandse zender(s)), sfeerhaard, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), eetkamer(eettafel), open keuken(broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel), berging(koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. slaapbank, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
garage, tuin(omheind), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, wateralarm, omheind, 8 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderbed, kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht (De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin), Beddengoed: EUR 7,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.186,34
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Saint Marc
Piquecos
Meer informatie / boeken