Dagaanbiedingen



Dit mooie vrijstaande groepshuis ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Westendorf. Hier vind je diverse gezellige winkeltjes en restaurants.
Op de begane grond zijn er 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op de eerste verdieping kom je binnen in de hal met toegang tot de woonkamer, open keuken met 8 kookpitten en grote eettafel, een 3e badkamer en 6e slaapkamer. Vanuit de woonkamer loop je zo het balkon op waarvandaan je een waanzinnig uitzicht over de bergen hebt. Heb je het buiten wat koud gekregen? Dan kun je je in het vakantiehuis lekker opwarmen in je eigen sauna en volledig tot ontspanning komen.
Vanuit Westendorf heb je toegang tot het uitgestrekte skigebied Skiwelt Wilder Kaiser. Een gebied met bijna 300 km aan skipistes. Per skilift heb je ook eenvoudig toegang tot Kirchberg en Brixen im Thale. Voor zowel de beginnende als de geoefende skiër vind je hier enorm veel mogelijkheden. Na een dagje skïen kun je de skispullen veilig opbergen en verwarmen in de skiberging van het vakantiehuis.
Ook in de zomer is hier van alles te doen! Wandelaars en fietsers kunnen zich uitleven op de vele uitgezette wandel- en fietsroutes die starten in Westendorf en omgeving. Met haar prachtige natuur is het niet gek dat het dorp Westendorf eerder door de Europese Unie werd uitgeroepen tot het mooiste bloemendorp Europa. Ook vanuit je eigen tuin met tuinmeubels geniet je van de prachtige groene omgeving om je heen.
Dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor grote gezelschappen zowel samenreizende families als vrienden!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Parkeerplaatsen 4
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (3x slaapkamer(2x 1-pers. bed), 2x slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(2x douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV), open keuken(2x kookplaat(keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), overloop, balkon)
berging(skischoenverwarmers), sauna, terras, tuin, tuinmeubilair, parking(4 parkeerplaatsen), kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 250, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.060,02
Bij een bezetting van 16 personen

Locatie

Haus Bergblick
Westendorf
Meer informatie / boeken