Dagaanbiedingen



Deze luxe vakantiewoning ligt op een rustige en zonnige locatie op slechts 500 meter van het dalstation van het bekende skigebied Ski Optimal Hochzillertal op de begane grond van het landhuis. Door de aparte ingang geniet je hier van voldoende privacy. Het appartement is modern ingericht met houten vloeren en meubilair en heeft een grote woonkamer met een comfortabele slaapbank voor twee personen, een goed uitgeruste open keuken en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is ook een badkamer met douche en toilet en een apart toilet. Op het terras met tuinmeubelen kan je heerlijk ontbijten of misschien 's avonds genieten van een barbecue. Van hieruit kan je in de zomer prachtige wandelingen maken in de nabijgelegen bergen van het Zillertal, in de winter brengt de skibus je bijna direct van het huis naar het nabijgelegen skigebied.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (gang, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche, Regen), wastafel, wc), wc)
skiberging(skischoenverwarmers), verwarming(CV, vloerverwarming), terras(20 m2), tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel, Zonnescherm Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 282,72
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Steinwender
Kaltenbach
Meer informatie / boeken