Dagaanbiedingen



Midden in het bekende skigebied Klösterle, niet ver van de bekendste skigebieden van de Arlberg, ligt het vakantiehuis Andrea. Je bewoont de helft van het huis op de begane grond helemaal alleen en kunt dus volop genieten van je privacy. De grote en goed uitgeruste woonkeuken biedt veel ruimte, verder zijn er twee ruime slaapkamers met smart TV en een aparte badkamer en toilet. Op het terras voor het huis kan je in de zomer genieten van de ondergaande zon. De skibus stopt op de hoofdweg in de buurt en brengt je naar de nabijgelegen Sonnenkopf skigebieden, evenals naar de Arlberg kabelbanen in St.Christoph, St.Anton en Lech en Zürs. In de zomer kan je vanuit het huis prachtige wandelingen maken in de prachtige natuur.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, smart TV)), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, smart TV), kinderbed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel), toilet(wastafel), overloop)
verwarming, terras, tuinmeubilair, parking, zonneluifel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 338,88
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Haus Andrea
Klösterle
Meer informatie / boeken