Dagaanbiedingen



Prachtige, ruime Provençaalse villa bij Salernes (1 km) met groot privé-zwembad (11 x 5 m, diep 1 – 2 m), heerlijke terrassen ( waarvan een met basketkorf) en een mooie grote tuin. De villa heeft een stijlvolle landelijke inrichting en er zijn 4 grote slaapkamers, een ruime zolder (met speelruimte voor kinderen), een prachtige ruime keuken en drie badkamers. Een van de drie badkamers is via buiten te bereiken en is ideaal voor na het zwemmen ! De eigenaren hebben deze zeer smaakvolle villa met veel respect voor het milieu gebouwd. Bijna alle materialen komen uit de omgeving zelf. Let vooral op de mooie vloeren van zeshoekige, rode tegeltjes uit Salernes (Les tomettes de Salernes).
De villa ligt ideaal want je loopt hier vandaan zo naar het dorp om naar de markt te gaan en als de kinderen geen zin hebben om mee te gaan, dan lopen zij gewoon door naar de rivier om te zwemmen.
Salernes is bekend vanwege het aardewerk. Neem gerust een kijkje in één van de vele tegel- en aardewerkfabrieken. Hier worden de mooiste kunstzinnige en kleurrijke voorwerpen van aardewerk gemaakt. In de omgeving van Salernes zijn veel pittoreske dorpjes en interessante bezienswaardigheden. We noemen Villecroze (5 km) met de grottenwoningen, het dorpje in de hemel Tourtour (12 km), het dorpje Sillans-la-Cascade (8 km) met de mooie waterval en de 12e eeuwse abdij van Thoronet (23 km). Op de terugweg naar je vakantievilla koop je bij de vele wijndomeinen in de omgeving een paar goede flessen wijn voor bij de BBQ.
De kustplaatsen Sainte-Maxime, Fréjus en Saint-Tropez bereik je binnen een uur. Kanoën en raften kan bij de bekende Gorges du Verdon (25 km) en zeilen en waterfietsen in het Lac de Ste. Croix (25 km). 18-Holes golfbaan in Brignoles (Golf de Barbaroux). Vergeet ook niet het gezellige Lorgues te bezoeken met de grootste Provencaalse markt van de regio (elke week op dinsdag). Bakker, boodschappen, tennis, fietsverhuur en zwemplaats bij rivier in Salernes.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (gang(wc), woonkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek, draadloos muzieksysteem), keuken(kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), wasruimte(wasmachine))
Op de 1e etage: (3x slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(bad met douche, wastafel))
Op de 2e etage: (2-pers. bed, wastafel, wc)
Gastenverblijf Begane grond: (badkamer(bad met douche, wastafel), toilet)
campingbedje, terras(overdekt), terras, tuin(privé, 2000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, parasol, zwembad(privé, wateralarm, 11 x 5 m., geopend van 1/2 Apr t/m 1/2 Okt), tafeltennistafel, kinderstoel Verwarming/Energie: EUR 0,25/KWh, Eindschoonmaak: EUR 120, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Handdoeken: EUR 5 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.054,96
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

La Bastide rose
Salernes
Meer informatie / boeken