Dagaanbiedingen



Vrij tussen de landerijen, ligt deze prachtige villa met zwemvijver. De luxe villa is de ideale plek om lekker met het hele gezin tijd met elkaar door te brengen. De grote gezellige woonkamer is voorzien van sfeerhaard een heerlijke banken en fauteuils. Als er muzikaal talent is in de familie kan er piano worden gespeeld. De centrale plek in het huis is de woon/eetkeuken. De goed uitgeruste keuken maakt het makkelijk om voor het hele gezelschap te koken en aan de eettafel is genoeg plek met om met elkaar te ontbijten of dineren. Verder heeft het huis een slaapkamer en badkamer op de begane grond, ideaal als bijvoorbeeld opa en oma meegaan, dan hoeven zij geen trap op. Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Waarvan 1 badkamer voorzien is van een whirlpoolbad. Op de 2e etage bevindt zich, in de punt van het huis, de 4e slaapkamer. Dit zullen de jongste een fantastische plek vinden. Rondom het huis is een grote tuin met veel mogelijkheid voor kinderen om te spelen. In de zomer kan je afkoelen door een duik in de zwemvijver. Of neem plaats op het beschutte terras en steek de BBQ aan. Naast het huis is tevens nog een professionele Finse sauna. Deze kan je ter plekke bij boeken.
De omgeving is ook zeker de moeite van het verkennen waard. Het landschap wisselt bossen af met landerijen, oude herenboerderijen, koren- en watermolens. Het vee graast hier nog zoveel mogelijk buiten en tussen dit landschap kronkelt rivier de Berkel. Het gebied laat zich uitstekend te voet of per fiets (e-bike) verkennen. Van begin april tot eind oktober kan je een tocht maken over de Berkel in een oude Berkelzomp (platte boot). Je kan individueel meevaren of de boot afhuren met jouw gezelschap. Of verken het gebied per kano en grote kans dat je onderweg nog een ijsvogel spot. Natuurliefhebbers dienen zeker het Zwillbrocker Venn te bezoeken in dit natuurgebied net over de grens in Duitsland gelegen. Hier komen bijzondere vogels voor, waaronder zelfs de flamingo. Cultuurliefhebbers kunnen in deze regio ook hun hart ophalen, bezoek bijvoorbeeld het vestingstadje Groenlo (Grolsch) of boekenstad Bredevoort. Tot slot zijn er nog diverse interessante musea te bezoeken. Kortom een heerlijke plek voor het perfectie familieweekend.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 2000 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 24 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkeuken(eettafel, CD-speler, waterkoker, fornuis(6 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet(wc), bijkeuken(magnetron, wasdroger, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2x 1-pers. bed), slaapkamer(3x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(whirlpool, douche, wastafel, wc), traphekje)
Op de 2e etage: (slaapkamer(4x 1-pers. bed), traphekje)
sauna(privé, tegen betaling), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, vijver, zandbak, speeltoestellen, glijbaan, kinderbed, kinderstoel, kinderbox, gezelschapsspellen Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Verwarming/Energie: EUR 10/nacht, Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.200,00
Bij een bezetting van 16 personen

Locatie

De Spannevogel
Eibergen
Meer informatie / boeken