Dagaanbiedingen



Dit knusse vakantiehuisje ligt op een kleinschalig domein op één van de mooiste plekjes van de Dordogne! Een ideale ligging tussen Sarlat (10 min), Castelnaud, La Roque Gageac en aan de voet van één van de beroemdste kastelen van de Périgord, het kasteel van Beynac (5 min met de auto en met de benenwagen een mooie wandeltocht van een half uur).
Het domein is rustig, er zijn slechts 5 gîtes en een mooi zwembad met ligbedden om eindelijk eens dat ene boek uit te lezen! De studio (begane grond) is van alle comfort voorzien: een heerlijk, overdekt privé terras, prima keukentje, badkamer en een gecombineerde zit/slaapkamer.
In de omgeving is van alles te doen. Peddel per kano langs de mooiste plekjes van de Dordogne en vergeet de picknick mand niet! Plan een bezoekje aan de beroemde kastelen en struin de lokale markten af voor de lekkerste ingrediënten. Wandel door de pittoreske middeleeuwse straatjes met typische winkeltjes of geniet van een goed glas wijn op een terras. Er is hier zoveel te zien en te beleven: Je zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar
Indeling:
Begane grond: (open keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), badkamer(douche, wastafel, wc))
wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(elektrisch), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, inclusief deel voor peuters (diepte 50cm), omheind, 9 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 200,38
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Gite Demy
Vezac
Meer informatie / boeken