Dagaanbiedingen



Dit prachtige privé domein ligt op slechts 3 km van het levendige stadje Apt, in het hart van het ‘Parc Naturel du Luberon' in een oase van rust. Het domein bestaat uit een recent gerenoveerde Bastide (hoofdhuis voor max. 8 personen) en een 2de vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor 4 personen. Dit huisje is enkel apart te huur tussen de periode oktober en half april. Zo ook is het hoofdhuis (8 personen) apart te huur tussen de periode oktober en half april. (zie ref. nummer FR.84400.02) Wil je het gehele domein huren, (12 personen) dit is het gehele jaar mogelijk. (Zie Ref. nummer FR.84400.01)
Dit in 2018 gerenoveerde vakantiehuis bevindt zich aan het begin van het uitgestrekte domein. Bij aankomst wordt je betoverd door het weidse uitzicht. Je komt binnen via het privé terras met daarachter de serre die dienst doet als woonruimte met salon gedeelte en eettafel. Daarachter heb je een compleet ingerichte aparte keuken. De eerste slaapkamer bevindt zich op -1 niveau. De 2de slaapkamer met kleine badkamer (douche en wastafel) bevinden zich op de eerste verdieping.
Vanaf het terras, met tuinmeubilair en de BBQ, is het genieten van het fraaie uitzicht. Onder het genot van een heerlijke streekwijn en een Provençaals gerecht beleef je hier de prachtige natuur en rust.
De Lubéron kent veel schilderachtige dorpjes die tot de mooiste van Frankrijk behoren. Heel bijzonder zijn Gordes, Lourmarin en Roussillon. Bezoek ook de stad Avignon, met haar sfeervolle oude stadskern, het imposante Palais des Papes en natuurlijk de beroemde Pont d’Avignon. L’Isle-sur-la-Sorgue, ook wel het Venetië van de Combat genoemd, is eveneens een bezoek waard. Flaneer langs het water, strijk neer op een van de gezellige terrassen en geniet van een goed glas wijn. Daarnaast staat L’Isle-sur-la-Sorgue ook bekend om haar antiekwinkels en antiekmarkten. Liefhebbers van de golfsport kunnen een balletje slaan op de 18-holes golfbaan van de Provence Country Club in het op 39 kilometer afstand gelegen Saumane.
Je hoeft je hier geen dag te vervelen. Vanaf het vakantiehuis kun je al wandelend of fietsend de echte Provence leren ontdekken.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Bijgebouw: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed(boxspring, 90 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel), toilet, serre/veranda(eettafel, zithoek), terras(privé), tuinmeubilair)
campingbedje, verwarming, terras(privé), tuin(privé, verlicht, 3500 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, jeu de boules baan Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.415,00
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Petits Abayers
Apt
Meer informatie / boeken