Dagaanbiedingen



Op een klein recreatiepark in het mooie Twente ligt deze knusse vakantiewoning. De woning heeft een heerlijke grote tuin met allemaal gezellige hoekjes. Bij mooi weer kun je op ieder moment van de dag in de zon of de schaduw zitten.
Het huis ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Je kunt vanuit het huis zo de bossen in wandelen. Ook leuk is het broekbos met mooie bomen en bloemen.
Maar ook op de fiets, mountainbike of paard kun je de omgeving verkennen en onderweg toppen bij leuke terrasjes die de gemeente Tubbergen in overvloed heeft. Je zult onderweg veel prachtige oude boerderijen kunnen bewonderen.
Twente is rijk aan prachtige natuur maar ook cultuur. Van mei tot en met september kun je Molen de vier winden gaan bezoeken in Reutum. De Molenaars staan klaar om je alles over de Molen te vertellen.
Ga je op pad met kinderen? Bezoek dan de unieke voormalige boerderij Morskieft die is omgetoverd tot speelparadijs. Of wat dacht je ervan om je eigen aardbeien te plukken op een aardbeien kwekerij, een koe te knuffelen of lekker te gaan winkelen in het centrum van Tubbergen? Twente heeft het allemaal.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV), eetkamer, keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed))
tuin(parasol), tuinmeubilair, parking, Tuinhuis Eindschoonmaak: Inclusief, Keukenlinnen: Aanwezig Beddengoed: EUR 40/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,05/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 302,88
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Noordikhoeve
Reutum
Meer informatie / boeken