Dagaanbiedingen



Deze mooi ingerichte lodge biedt plaats aan 10 personen en ligt op een prachtige locatie op de Turracher Hohe. Je geniet van een fantastisch uitzicht over de bergen. De lodge is centraal gelegen ten opzichte van de faciliteiten op de Turracher Höhe: de restaurants en de Turracher See zijn te voet bereikbaar én de skibus stopt voor de deur. De lodge zelf is rustig gelegen in een doodlopend straatje.
De woonkamer met houthaard en de open keuken zijn sfeervol ingericht en bevinden zich op de begane grond. De keuken is zeer goed uitgerust met oven, microgolf, waterkoker, fruitpers, toaster, 2 koffiezetapparaten (cups en filterkoffie). Vanaf het terras en de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de vallei en de omliggende bergen. Het terras beschikt over een electrische terrasverwarmer zodat je lekker lang kan blijven buitenzitten. De tussenetage heeft 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Op de benedenverdieping bevindt zich een grote slaapkamer voor 4 personen, een sauna, grote inloopdouche, wastafel en toilet. Deze ruimte kan ook benut worden als speelkamer voor de kinderen: er kan (indien gewenst) een kindertafeltje met kinderstoeltjes geplaatst worden (beschikbaar in de lodge). Aan deze slaapkamer bevindt zich een tweede groot terras met buitentafel, 10 stoelen en 2 ligzetels. Je kan dus met zijn allen gezellig buiten eten in de zomer.
Turracher Höhe bevindt zich op de grens van de bekende deelstaten Salzburgerland, Steiermark en Karinthie. Door de grote hoogte is dit een zeer sneeuwzeker gebied; skiën kan van begin december tot begin mei. De brede pistes en snelle comfortabele liften maken dit tot een heerlijk skigebied voor de gehele familie. Er is ook een funpark. Dankzij de grote hoeveelheden sneeuw op de Turracher Höhe is het vaak mogelijk met de ski’s tot vlakbij de lodge of naar de piste te skiën. Een ski in-ski out dus met de skibushalte (Nocky express voor de deur). Liever een dagje niet skiën? Op de Turracher Höhe kan je ook prachtig langlaufen, winterwandelen, sleeën en schaatsen op de bevroren Turrach See.
De pure natuur en het grote aanbod aan sportieve activiteiten maakt de Turracher Höhe ook in de zomermaanden tot een veelzijdige vakantiebestemming. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Speciaal voor families wordt er in dit gebied veel georganiseerd zoals themawandelingen, schattentocht. Er ligt een bikepark, er is de gekende alpenachtbaan ‘Nocky flitzer’ , je kan waterfietsen en suppen op de Turracher See. Pure rust, dat is wat je vindt zodra je de wandelschoenen aantrekt. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen golfbanen. Het grote nabijgelegen beschermde natuurgebied Nockbergen is absoluut een bezoek waard.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal, open keuken(open haard, waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Citruspers), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel(10 personen), zithoek, kinderstoel), toilet(wastafel, wc), skiberging, terras(overdekt), fietsenberging, terrasheater, lounge set)
Tussenetage: (hal, 3x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(smart TV), douche, wastafel), toilet(wastafel, wc))
Souterrain: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche(inloopdouche), sauna, wastafel), toilet(wastafel, wc), berging(wasdroger, wasmachine, skischoenverwarmers, speelgoed), terras(overdekt), tuinmeubilair(10 personen), 2x ligstoelen)
carport, campingbedje(excl. beddengoed), Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 300, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 486,17
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Ibex panorama Lodge
Turracher Höhe
Meer informatie / boeken