Dagaanbiedingen



Dit moderne nieuwgebouwde chalet ligt bij het ski- en wandelgebied Kreischberg in de veelzijdige vakantieregio Murau-Kreischberg. Het centrum van het gezellige dorpje St. Lorenzen en de liften en pistes zijn te voet bereikbaar. Ook het lokale stationnetjes voor een nostalgische rit met een stoomtrein over de Murtalbahn ligt op loopafstand. In deze prachtige omgeving kun je in de winter heerlijk skiën en in de zomer uitgebreid wandelen en fietsen.
Het luxe chalet is smaakvol ingericht en geheel vrijstaand met een gigantisch groot terras en prachtig uitzicht over de omliggende bergwereld. Het chalet heeft in totaal vier slaapkamers en vier badkamers voor totaal 8 personen. Op de begane grond is één slaapkamer met twee boxspringbedden en een eigen badkamer. En op de eerste verdieping liggen de overige drie slaapkamers, ook allen voorzien van twee boxspringbedden. Twee van deze slaapkamers hebben tevens een eigen badkamer. Bovendien is er op de eerste verdieping nog een extra luxe badkamer met ruime sauna.
Op de begane grond vind je een modern ingerichte woonkeuken met een lange eettafel voor 8 personen. De keuken is zeer goed uitgerust met alle luxe die je maar kunt wensen. Zo is er zelfs een wijnkoeler en melkschuimer aanwezig. De woonkamer is gezellig ingericht met een zithoek, TV en stereo geluidsinstallatie met streaming mogelijkheid via bluetooth / chromecast. Tevens is er een moderne openhaard voor een gezellig knapperend haardvuur.
In de zomer kun je heerlijk genieten van de grote tuin en het zonnige terras van ca 40 m2. Vanaf hier heb je een schitterend vrij uitzicht over het dal en de skihelling. In de avond geniet je ontspannen van de ondergaande zon in het Westen. Voor het opbergen van je skispullen is er naast de ingang een aparte ruimte inclusief skischoendroger. Het chalet heeft verder een carport met 2 eigen overdekte parkeerplaatsen en met oplaadmogelijkheid.
Zowel in de zomer als in de winter is deze regio dé ideale plek voor de actieve vakantieganger. Ervaar hier ook de rust en ruimte want deze regio is nog niet door het massatoerisme ontdekt. Je geniet hier nog van de pure Oostenrijkse gemoedelijkheid en talrijke tradities. De regio is wat natuur betreft ontzettend mooi en het staat bol van tradities.
In de winter staat een fantastisch en sneeuwzeker familieskigebied met ruim 40 km piste en moderne liften voor je voeten. Het Funpark behoort tot de absolute wereldtop! Jaarlijks worden er hier grote wedstrijden georganiseerd. Voor langlaufers en winterwandelaars zijn hier volop mogelijkheden. Zin om te rodelen? Ook dat kan hier!
In de zomer is een bezoek aan het mooie middeleeuwse stadje Murau écht een aanrader. Je vindt hier vele leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Naast prachtige wandelingen in de bergen, loopt of fiets je hier ook de Murradweg. Dat is een beroemd fietspad langs de rivier de Mur dwars door de regio.
Let op: Mogelijk kan er wat overlast zijn door bouwwerkzaamheden in de omgeving. Bij dit huis is 10% korting opgenomen in de verhuurprijs voor de zomer van 2022 om dit te compenseren.
Opmerkingen:
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Wegens bouwwerkzaamheden in de buurt van uw verblijfsplaats kan er mogelijk overlast ontstaan in de periode van juli tot en met oktober
Het vakantiehuis is in aanbouw en is naar verwachting in juni 2022 klaar
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, open haard, zithoek), woonkeuken(eettafel, kookplaat(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(boxspring), douche, wastafel, wc), toilet, overloop, berging(skischoenverwarmers))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(boxspring)), 2x slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed(boxspring), douche, wastafel, wc), badkamer(douche, sauna, 2x wastafel), toilet, overloop)
2x carport, wasdroger, wasmachine, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, kinderstoel, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 266, Beddengoed: EUR 15,60 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 1,54 p.p./nacht, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 648,45
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Kreischberg Mountain Vista
Kreischberg
Meer informatie / boeken