Dagaanbiedingen



Zoek je een fijne vakantiewoning op steenworp afstand van het strand? Dan zit je hier goed. De woning ligt aan de boulevard in Egmond aan Zee en vanaf het terras geniet je van de zilte zeelucht en zicht op zee.
In deze woning kun je als stel, met vrienden of als klein gezin verblijven. Op de 1e verdieping vind je aan de voorzijde van het zomerhuisje een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden (80 x 200cm). Je hebt vanuit hier dus een geweldig uitzicht op zee. Op de verdieping vind je tevens de moderne badkamer met douche, toilet, bad met handdouche en de wasmachine en -droger.
Je kiest hier voor een toplocatie aan zee waar je gegarandeerd vele uren buiten zult doorbrengen. En wil je iets eten? In zowel het centrum, aan de boulevard en op het strand vind je altijd een leuke eetgelegenheid.
In de omgeving kun je verder fantastische wandel- en fietstochten maken. Na een dag in dit mooie strand- en duingebied is het ook fijn thuiskomen. Neem een warm bad en daarna genieten van een maaltijd met een glas wijn. De keuken beschikt in ieder geval over alle benodigdheden om een goede maaltijd te bereiden. Alle ingrediënten dus voor een heerlijke strandvakantie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(kabel, flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, radio, CD-speler), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), terras, tuinmeubilair)
Op de 1e etage: (slaapkamer(3x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), badkamer(wasdroger, bad met douche, douche, wastafel, wc, wasmachine)) Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 95, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,95/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 285,25
Bij een bezetting van 3 personen

Locatie

De Platvis
Egmond aan Zee
Meer informatie / boeken