Dagaanbiedingen



Midden in de natuur gelegen, gezellig en vrijstaand vakantiehuis – ideaal voor gezinnen. Hier kunt u de stress van alledag achter u laten en heerlijk ontspannen!
Het bijna volledige houten huis biedt een keuken, woonkamer, badkamer en toilet op de begane grond en twee slaapkamers op de bovenverdieping.
De tuin heeft een schaduwrijk barbecueterras en is ook volledig omheind.
In de zomer kunt u prachtige wandelingen maken over de Pölling-rondwandelroute, waarbij iedereen zijn eigen route kan vinden, want die biedt voor elk wat wils. Prachtige wandelingen door het bos, prachtige uitzichten op de Koralpe, de Julische Alpen of de Karawanken of u kunt even stoppen in een van de gezellige plattelandsherbergen voor een goede Lavant Valley snack.
Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om paard te rijden of te mountainbiken op speciaal geprepareerde paden in de buurt. De stad Wolfsberg is ook een bezoek waard, met het kasteel Wolfsberg dat over de stad uitkijkt.
In de winter kunt u na een autorit van 20 minuten genieten op de verlichte natuurrodelbaan van Johannesberg naar St. Paul.
Het skigebied Koralpe ligt op 25 minuten rijden van de accommodatie.
U kunt ook prachtige wandelingen maken in het besneeuwde Pölling.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer, keuken(fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, afwasmachine), badkamer, toilet)
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed))
parking, kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 50, Toeristenbelasting: EUR 1,70/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 442,99
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Haus Therese
St. Andrä
Meer informatie / boeken