Dagaanbiedingen



Dit gezellige Tiroolse chalet, gebouwd in 2013, ligt op een uitstekende locatie, slechts 100 meter van de skilift en skipiste. We kunnen het dan ook een echte ski-in / ski-out noemen. De restaurants liggen al op 300 meter van het chalet, dus als je eens geen zin hebt om te koken, geniet je hier van de Oostenrijkse lekkernijen en gezelligheid!
De inrichting is eigentijds met leuke sfeervolle details. Zo is er een moderne open keuken met een grote eettafel, waar je met elkaar kunt kokkerellen, terwijl de kinderen zich vermaken met een spelletje. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. De 2 moderne badkamers hebben beide een inloop regendouche.
Beneden vind je de skiberging met skischoenverwarmers, waar je na een dagje skiën of wandelen je spullen kunt opbergen en drogen.
Rondom het chalet ligt een vlonder terras met houten tuinmeubilair. Hier geniet je in de zomer heerlijk van een magazine in het Oostenrijkse zonnetje! Bij het chalet is voldoende parkeergelegenheid.
Dus ben je op zoek naar een heerlijk vakantiehuis voor meerdere gezinnen of grote vriendengroepen, dan heb je het nu gevonden!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), gang, woonkamer(TV(satelliet), zithoek), open keuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed, TV(satelliet)), badkamer(douche(inloopdouche, Regen), 2x wastafel))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed, TV(satelliet)), doorloop slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche, Regen), 2x wastafel, wc))
skiberging(skischoenverwarmers), balkon, verwarming(CV), terras, tuin(privé), tuinmeubilair, parking, tafelvoetbal, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 180, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 538,41
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Eichenhof
Sankt Johann in Tirol
Meer informatie / boeken